020-3637946

Mail mij

ZiektebeeldenZiektebeelden overzicht

BodySwitch Amsterdam is gespecialiseerd om een aantal belangrijke ziektebeelden te behandelen via Orthomoleculaire Geneeskunde en Fytotherapie behandelingen. Naast deze veelvoorkomende ziektebeelden kunnen we u ook helpen met andere klachten. Wilt u weten of wij uw klachten ook kunnen behandelen, neem dan contact met ons op.

Hart- en Vaatziekten

Hart- en vaatziekten is een verzamelnaam voor ziektes van de slagaders ook wel atherosclerose genoemd. Hart- en vaatziekten worden veroorzaakt door ontstekingen van de slagaders.

Lees meer

Overgewicht & Obesitas

Overgewicht wordt gedefinieerd als een BMI (Body Mass Index) boven de 25. Vanaf 30 spreekt met van obesitas en bij een BMI boven de 35 van morbide (ziekelijke) obesitas.

Lees meer

Diabetes Mellitus

Diabetes Mellitus, letterlijk ‘honingzoete doorstroming’, wordt in de volksmond ook wel suikerziekte genoemd. Deze ziekte wordt onderscheiden in 2 types. Het aantal mensen met Diabetes stijgt de laatste decennia.

Lees meer

Migraine

Migraine is een neurovasculaire aandoening waarbij aanvallen ontstaan door neurale prikkelingen die na een plotse tijdelijke vernauwing, een verwijding van de bloedvaten tot gevolg heeft.

Lees meer

Depressie

Een depressie is een aandoening die in toenemende mate voorkomt in voornamelijk westerse landen. Volgens de laatste getallen krijgt bijna 20% van de volwassenen ooit in het leven te maken met een depressie.

Lees meer

Chronisch Vermoeidheidssyndroom

Het Chronisch Vermoeidheidssyndroom / Myalgische Encefalomyelitis (CVS/ME) is een syndroom, wat betekent dat het regulier wordt gedefinieerd door de aanwezigheid van een aantal symptomen.

Lees meer

Eczeem

Eczeem is een zeer veelvoorkomende en soms invaliderende aandoening die vele verschijningsvormen kent. De meest bekende en veelvoorkomende zijn contacteczeem en constitutioneel eczeem.

Lees meer

Fibromyalgie

Fibromyalgie is voor de mensen die er aan lijden een erg invaliderende aandoening. Mensen die lijden aan fibromyalgie hebben last van meerdere, vaak zeer belemmerende klachten.

Lees meer

Reuma

Reumatische ziekten, in de volksmond vaak reuma genoemd, is een verzamelnaam voor meer dan 200 verschillende aandoeningen aan de botten, gewrichten, spieren, pezen, kapsels en bindweefsels.

Lees meer

Prikkelbare Darm Syndroom

Het prikkelbare darm syndroom (PDS), oftewel: het hebben van een spastische darm, kan erg lastig zijn. Het is een chronische stoornis van de darmen die bij steeds meer mensen voorkomt.

Lees meer

BodySwitch Amsterdam is een praktijk voor Orthomoleculaire geneeskunde en Fytotherapie.
Copyright 2018 | Privacyverklaring