020-3637946

Mail mij

banner achtergrond bodyswitch amsterdam

ZienswijzeOnze Zienswijze

BodySwitch is een nationale franchise, met een toenemend aantal vestigingen door het hele land. De naam verwijst naar een omschakeling van leefstijl, die leidt tot een gezonder lichaam. Deze website betreft specifiek de locatie BodySwitch Amsterdam. In onze visie wordt gezondheid gedefinieerd door de mate waarin ons lichaam in staat is terug in balans te komen, als deze wordt verstoord. Onderzoek heeft aangetoond dat de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van ziektes terug te voeren zijn naar (een combinatie van) problemen in de mindset, voeding, beweging en/of omgevingsfactoren.

In de ‘reguliere’ gezondheidszorg is meestal weinig aandacht voor de achterliggende oorzaken van ziekte. De ziekte wordt als een gegeven genomen en de nadelige gevolgen hiervan met ‘geneesmiddelen’ onderdrukt. Geneesmiddelen tussen aanhalingstekens, aangezien er meestal geen genezing plaatsvindt. Ons doel bij BodySwitch is juist wel het streven naar genezing. Hierbij maken wij zovele mogelijk gebruik van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Uw gezondheid in al zijn facetten staat voorop en heeft de prioriteit!

Stenen Zienswijze Orthomoleculaire Geneeskunde
Zienswijze Integrale Geneeskunde

Integrale Geneeskunde

Bij BodySwitch praktiseren wij integrale geneeskunde. Dit betekent dat er altijd wordt gekeken naar het totale plaatje betreffende uw gezondheid. Op een wetenschappelijk onderbouwde manier wordt er samen met u op zoek gegaan naar de achterliggende oorzaken van uw ziekte, om vervolgens zowel de gevolgen als de oorzaken aan te kunnen pakkenpakken. Daarvoor maken we onder andere gebruik van gespecialiseerd laboratoriumonderzoek. Meten is immers weten. Bij behandelwijze vindt u meer informatie over hoe dit precies in zijn werk gaat.

Vanuit onze visie dat voeding en leefstijl de basis zijn voor het voorkomen én behandelen van ziekte, helpen wij zowel volwassenen als kinderen, hun gezondheid terug te krijgen, te optimaliseren en blijvend te kunnen behouden.

Orthomoleculair Therapeut

Bij BodySwitch Amsterdam werk ik, Sicco Weertman, een arts met meer dan 7 jaar werkervaring in de ‘reguliere’ medische wereld. Sinds medio 2015 heb ik mij gespecialiceerd in de orthomoleculaire geneeskunde. Kijk onder het kopje over mij, voor meer persoonlijke informatie. Ik zal u helpen om op basis van een individueel afgestemd en alles omvattend plan, de balans in uw lichaam te herstellen. Over ingewikkelde casuïstiek heb ik regelmatig overleg met de zeer ervaren orthomoleculair therapeut en oprichter van het BodySwitch concept Frank Jonkers.

Bij de orthomoleculaire geneeskunde wordt de zienswijze gehanteerd dat ziekte het uiteindelijke gevolg is van continue verstoringen van de normale biochemische processen in het lichaam. Als orthomoleculaire arts ben ik gespecialiseerd in het terug in balans brengen van deze processen om daarmee uw gezondheid te helpen herstellen. Voor nog betere resultaten combineer ik dit met fytotherapie. Door deze behandeling zult u zowel lichamelijk (metabool) flexibeler worden, alsook psychisch. U zult dit merken door niet alleen een betere gezondheid en een fitter/vitaler leven, maar ook door een betere stressbestendigheid en een gelukkiger leven.

Schelp Zienswijze Orthomoleculaire Geneeskunde

Arts  

Voor de behandeling kunt u terecht bij drs. (arts) Sicco Weertman. Sicco is opgeleid tot orthomoleculair arts. Lees hier zijn verhaal.

Tarieven  

De tarieven en vergoedingen zijn in lijn met de regels van de MBOG. Lees hier meer over onze tarieven en vergoedingen door verzekeraars.

Vind ons  

BodySwitch is gehuisvest aan de Derkinderenstraat 118, Amsterdam. Hier kunt u lezen hoe u ons kunt bereiken met auto en OV.

Contact  

Heeft  u niet de juiste informatie kunnen vinden of wilt u even iemand persoonlijk spreken, neem dan even contact op met ons.

BodySwitch Amsterdam is een praktijk voor Orthomoleculaire geneeskunde en Fytotherapie.
Copyright 2018 | Privacyverklaring