020-3637946

Mail mij

banner achtergrond bodyswitch amsterdam

TarievenOnze Tarieven

Op deze pagina vindt u de tarieven die wij hanteren voor Orthomoleculaire behandelingen en Fytotherapie behandelingen. Als u vragen heeft neemt u dan contact met ons op. Als u wilt weten of u een vergoeding krijgt van uw verzekeraar kijk dan op de vergoedingen pagina.

Soort behandeling

Kosten

Intake standaard (1.5 uur) € 184
Intake lang (2 uur) € 241,50
Bloed prikken € 23
Interpretatie consulten
Interpretatie lang/uitgebreid € 78,20
Interpretatie standaard € 57,50
Interpretatie kort of controle € 32,20
Opstellen plannen
Behandelplan € 92
Leefstijlplan € 46
Suppletieplan € 69
Voedingsplan algemeen/persoonlijk €40/€126,50
Behandelplanbespreking 1.5 uur €172,50
Vervolgconsulten
Vervolgconsult lang (1 uur) € 138
Vervolgconsult standaard (45 min) € 103,50
Vervolgconsult kort (30 min) € 69
Telefonische consulten 15/20 min €34,50/46

Kosten voor laboratoriumdiagnostiek zijn afhankelijk van de uit te voeren onderzoeken. Dit wordt vooraf met u besproken.Tarieven per 1 september 2021.

  • Indien u een aanvullende zorgpolis hebt, komt u in de meeste gevallen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Kijk voor meer informatie bij vergoeding.
  • Als cliënt krijgt u korting op eventueel benodigde voedingssupplementen.
  • Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar

Aangesloten bij MBOG

BodySwitch Amsterdam is aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). De beroepsvereniging controleert haar leden op voldoende opleiding en regelmatige bijscholing. Praktijk BodySwitch is geregistreerd als officieel zorgaanbieder.

mbog-logo-bodyswitch

Behandelingen worden zonder verwijsbrief van de huisarts door de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Of u voor vergoeding in aanmerking komt en wat de hoogte is van de vergoeding hangt af van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis. BodySwitch Amsterdam is niet aansprakelijk voor het wel of niet vergoeden. Kijkt u dus zelf uw polisvoorwaarden goed na.Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. De factuur van een  ‘Orthomoleculair consult’ heeft geen invloed op het eigen risico van de basisverzekering.

Verhindering

Consulten dienen op de afgesproken tijd gevolgd te worden. Wacht- en uitlooptijden zijn in principe niet mogelijk. Dit laatste om ieder zijn/haar tijd te kunnen waarborgen. Annuleringen dienen uiterlijk 48 uur van tevoren – buiten het weekend –  plaats te vinden. BodySwitch Amsterdam is genoodzaakt om de kosten voor een niet tijdige annulering 100% in rekening te brengen.De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Betaling

Kosten dienen direct te worden afgerekend. Bij voorkeur per pintransactie.U ontvangt per bezoek een factuur.

Pin betalingen bodyswitch amsterdam

BodySwitch Amsterdam is een praktijk voor Orthomoleculaire geneeskunde en Fytotherapie.
Copyright 2018 | Privacyverklaring