020-3637946

Mail mij

banner achtergrond bodyswitch amsterdam

InformatieInformatie over Behandelwijze, Zienswijze, Tarieven en Vergoedingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over Orthomoleculaire Geneeskunde, onze behandelwijze van ziektebeelden, welke zienswijze wij hanteren als het gaat om Orthomoleculaire Geneeskunde en Fytotherapie, de tarieven die wij hanteren voor de behandelingen en welke vergoedingen u kunt krijgen van uw ziektekostenverzekeraar. Mocht u naar aanleiding van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Behandelwijze en Zienswijze

Behandelwijze

Bij BodySwitch Amsterdam hanteer ik een vastomlijnde behandelwijze voor Orthomoleculaire Geneeskunde en Fytotherapie. Ik begin met een intake gesprek waarbij ik goed in kaart breng welke factoren bij u hebben geleid tot deze aandoening. Daarna komt er een tweede consult en uiteindelijk een vervolg behandeling.

Lees meer

Zienswijze

Bij BodySwitch hanteren wij de zienswijze dat ziekte het uiteindelijke gevolg is van verstoringen van de biochemische processen in het lichaam. Uit veel onderzoek komt naar voren dat de mindset, voeding, beweging en omgevingsfactoren de belangrijkste oorzaak zijn voor het ontstaan van ziekte.

Lees meer

Vergoedingen en Tarieven

Vergoedingen

Hier vindt u de vergoedingen die verzekeraars hanteren voor Orthomoleculaire en Fytotherapie behandelingen. Wij hebben getracht zo uitgebreid mogelijk te zijn in de informatie. Deze informatie is afkomstig van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde).

Lees meer

Tarieven BodySwitch Amsterdam

Hier vindt u de tarieven die wij hanteren voor Orthomoleculaire behandelingen en Fytotherapie behandelingen. Als u vragen heeft neemt u dan contact met ons op. Als u wilt weten of u een vergoeding krijgt van uw verzekeraar kijk dan op de vergoedingen pagina.

Lees meer

Over Fytotherapie

Wat is Fytotherapie?

Fytotherapie wordt ook wel kruidengeneeskunde genoemd. Het betreft de behandeling van gezondheidsklachten en ziekten met plantaardige middelen.

Lees meer

BodySwitch Amsterdam is een praktijk voor Orthomoleculaire geneeskunde en Fytotherapie.
Copyright 2018 | Privacyverklaring